Portar, grindar & bommar

Öppning och stängning av portar, grindar och bommar

Smidig öppning och stängning

Oavsett hur många portar, grindar eller bommar ni har och önskemål om olika användningsförfaranden löser vi detta enkelt och smidigt genom våra robusta och flexibla radiostyrningssystem. I en större industri kanske några användare/sändare endast ska ha behörighet att öppna en särskild port eller flera inom ett begränsat område. Ni kanske önskar en extra säker sändning för eliminering av obehörigas avläsning/intrång. Vi erbjuder er önskad funktionalitet via vårt breda utbud av sändare och mottagare där kombinationer, inställningar och extra funktioner enkelt ställs in i systemet.

Det finns många fördelar med radiostyrning. Möjlighet att öppna/stänga porten, grinden eller bommen på längre avstånd, alternativt begränsa funktionen inom ett visst område. Med olika modeller och antal knappar på sändarenheten erbjuds ni den mest optimala för era behov.

Våra produkter är robusta och hållbara, anpassade för vårt nordiska klimat med användning inom ett brett temperaturområde, vatten- och dammtåliga upp till skyddsklass IP67. Vi löser er utmaning – allt ifrån era garageportar i bostadsrättsföreningen till era verkstads- och industriportar, grindar, bommar till och inom ert inhägnade område.

Matchande produkter