Fordon & Påbyggare

Slamsugningsbilar, bärgningsfordon, sidlastare, flisbilar, lastväxlare, trailers etc.

Smidiga operationer på säkert avstånd

Att arbeta som fordonschaufför oavsett om det är en slamsugningsbil, bilbärgare, fordonstrailer, containerbil eller annan typ av lastväxlare, så är det av högsta vikt att att kunna utföra sitt arbete så säkert och kontrollerat som möjligt. Med radiostyrning utförs operationen smidigt med hjälp av knappar eller joysticks via en trådlös sändare, handhållen eller påhängd i ett bälte runt midjan. Trassliga kablar eller arbete utförande ståendes vid fast manöverpanel på fordonet är ett minne blott. Ni rör er fritt och kan därför utöva operationen på säkert avstånd och med god överblick.

Med vår expertis, nära kundrelationer och erfarenhet av olika lösningar inom fordonsbranschen så har vi utvecklat och anpassat våra system för optimal pålitlighet och användarvänlighet. Vi lyssnar till era behov och anpassar en lösning som är utformad specifikt för just er. Våra system är robusta och designade för att tåla tuffa utomhusmiljöer och stora temperaturväxlingar.
Vi ser till att du som fordonsägare, arbetsgivare och chaufför kan känna era trygga med att ert arbete kan utföras på ett så smidigt och säkert sätt som möjligt.

Matchande produkter