Vi älskar att dela med oss av vår kunskap

Åkerströms Remote Academy förmedlar grundläggande och mer avancerad kunskap om radiostyrning och tillhörande tjänster. Vi organiserar workshops och seminarier om hållbar och säker arbetsmiljö, avancerad och ny teknik, tekniska frågor och inspiration till hur våra radiostyrningslösningar kan effektivisera och hjälpa er i er verksamhet.

Åkerströms Remote Academy

– ett enkelt sätt att dela grundläggande och mer avancerad kunskap om våra radiostyrningslösningar och kompletterande tjänster

En säker arbetsplats är en effektiv arbetsplats. På Åkerströms arbetar vi kontinuerligt med att förbättra personsäkerheten och driftsäkerheten för våra kunder. Allt för att ni ska känna er trygga och säkra med hantering av installation och underhåll av de lösningar vi erbjuder.

Vårt utbildningskoncept

Vårt utbildningskoncept består av olika nivåer tekniska utbildningar i hela vårt produkt- och tjänsteutbud. Utbildningarna innehåller bland annat installation och driftsättning, enklare felsökning samt förebyggande service och underhåll. Vi organiserar seminarier, webinars och workshops i hur Ni som kund kan förbättra, effektivisera och säkra arbetet för er personal och produktion.

Utbildningarna riktar sig till användare, installatörer, tekniker, underhållspersonal, företagsledning och återförsäljare av våra lösningar.

Våra utbildningslokaler och platser

Utbildningarna håller vi hos oss i Björbo, via länk eller i våra lokaler i Borlänge. Vi kan även skräddarsy dem specifikt och genomföra dem på plats hos er. Ni är mer än välkomna med en förfrågan och se även till att hålla utkik för våra uppdateringar här på webben och i våra sociala kanaler för kommande utbildningar och webinars.

Efter utbildning erhålls dokumentation och certifikat.

Hör av dig till oss!

Vilket behov har ni idag? Vi skräddarsyr utbildningar och workshops utifrån era behov och önskemål. Utbildningarna håller vi i Björbo, på plats hos Er eller digitalt. Kontakta Pär Hermansson, ansvarig för våra utbildningar.

Pär Hermansson
Utbildningsansvarig, Åkerströms Remote Academy
training@akerstroms.se

Tel avdelningen 0241-250 80
Tel direkt 0241-250 87

Instruktionsfilmer

Ni vet väl att ni även kan hitta en del lösningar och trix i våra kortare instruktionsfilmer här på vår hemsida? Ni hittar dem direkt i toppmenyn Support och uppdelade i våra produktgrupper REMOTUS och SESAM.