Ett litet bolag med stort uppdrag

I över 100 år har Åkerströms stått för en service och kundvård utöver det vanliga. Vi utvecklar produkter och tjänster anpassade efter omvärldens behov och framtidens möjligheter. Vi ger våra kunder kontroll och säkerhet kring sitt arbete tack vare våra säkra och robusta radiostyrningslösningar och kompletterande tjänster. Vi har ett stort förtroende att förvalta och att utveckla vidare.

Om Åkerströms

Hos Åkerströms finns en övertygelse i att kreativitet är bryggan till banbrytande innovationer. Efter mer än hundra år har det visat sig vara en viktig del av vårt erbjudande. Det gäller för varje produkt och i varje tjänst där hållbarhet, tillförlitlighet och säkerhet är avgörande för både produktivitet och människors liv.

Vi är övertygade om att den kompetens vi erbjuder inom radiostyrning och digitala tjänster för industriella processer i förlängningen utgör skillnaden mellan driftstid och driftstopp och mellan incidenter och olyckor. Det här är något vi erbjuder varje kund oavsett storlek, bransch eller användningsområde.

Det här har gett oss vår position på marknaden, så det kan vi lova.

Våra värderingar

Våra värderingar ger oss vägledning i det dagliga arbetet, präglar vår företagskultur och skapar en tydlighet i alla våra uppdrag.

Våra värderingar

Historia

Vår verksamhet startade redan 1918.

Historia
Allgon

Vi ingår i Allgon

Sedan 2016 ingår vi i företagsgruppen Allgon – en framstående svensk specialist inom industriell radiostyrning.

Allgon

Vill du jobba hos oss?

Vill du arbeta i en genuin och utvecklande miljö?
Vill du vara med och bidra till våra kunders väg framåt? Bli en del av oss.
Läs mer om våra senaste behov av tjänster och ladda upp ditt cv så hör vi av oss!

Har du frågor till oss?
Skriv till oss