Ny förbättrad radiostyrning för industrikranar!

Nu är den nya och förbättrade Remotus ”of the shelf-lösning” äntligen här.

Remotus Jupiter är vår serie tåliga, modulära produkter som vi lagerhåller i olika konfigurationer och som kan anpassas till de flesta industrikranar på marknaden. Systemen har en mängd förprogrammerade val och arbetar på de generella frekvensbanden. 

Remotus Jupiter har ett användarvänligt gränssnitt, flera säkerhetsfunktioner och IP67-certifiering och är byggd för att fungera under extremt tuffa förhållanden under många år framöver. Med sin utökade anpassningsbara design och funktionalitet samt ett flexibelt konfigurationsverktyg kan den nu enkelt anpassas till dina kunders befintliga miljöer. 

Oavsett vilken bransch du arbetar mot, är den nya Remotus Jupiter utformad för att stärka dina affärsmöjligheter – dessutom i en konkurrenskraftig prisposition. 

Remotus Jupiter innefattar snabba leveranser och hantering av utbytesenheter, så du kan agera för nya affärer! 

JUPITER MIDJESÄNDARE finns i ett flertal varianter, från enklare versioner som klarar tre rörelser i två hastigheter till mer komplexa versioner som klarar fler rörelser och funktioner. Sändarna har en slitstark design och gummerade handtag för extra bra grepp. De inkluderar grafisk display, inbyggd vibrator och summer som kan konfigureras till olika larmhändelser. Remotus Jupiter Era 100 och Era 150 hanterar tre rörelser i två hastigheter samt har två alt fem extra funktioner.
Nya! Era 100 Konfigurerbar hanterar fyra rörelser i fyra hastigheter samt fem extra funktioner. 

JUPITER HANDSÄNDARE är utrustade med knappar av 2-stegstyp vilket ger dubbla funktioner på varje tryckknapp. Remotus Jupiter Era 8B har åtta knappar, hanterar tre rörelser i två hastigheter samt två extra funktioner. Den kan också med hjälp av ”shift-funktion” konfigureras till att fungera som en sändare med 12 knappar och då omfatta fler funktioner. Inställningen sker enkelt i displaymenyn.

JUPITER MOTTAGARE är förprogrammerade med flera olika applikationsprogram, fler varianter kan nu erbjudas; RX110 med 11 utgångar, RX161 med 16 utgångar samt en variant med 16+16 utgångar.

Se hela utbudet i vår PRODUKTKATALOG för industriella användningsområden.

Har du frågor och funderingar? Eller bara vill veta mer om våra produkter och lösningar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!