Hej världen!

Välkommen!

Äntligen är vår nya hemsida redo för omvärlden. Det har hänt en hel del faktiskt, och du som har besökt oss förut kommer att upptäcka en tydligare, välkomnande och mer användarvänlig sida. Vi brinner för att hitta rätt lösning för våra kunder och många av de förändringar och uppdateringar som vi har gjort kommer att ge dig större möjlighet att enklare hitta fram till rätt lösning för ditt företag och era utmaningar.

Vi vill även lyfta fram vårt senaste affärsområde Access Ctrl, där vi genom våra uppkopplade tjänster inom behörighetsstyrning och loggning av produktionsdata hjälper industrin minimera olyckor och skador på arbetsplatsen. Med person- och produktionssäkerhet i fokus föds dessutom potential till stora kostnadsbesparingar. Ett mycket bra komplement till Åkerströms robusta och säkra radiostyrningssystem.

Med vår nya sida blir det lättare för dig att prata med rätt person, för rätt lösning. Vårt erbjudande är nu förtydligat med kontaktuppgifter till en expert inom respektive område, för dig som vill veta mer.

Så välkommen till ett ännu tydligare Åkerströms.se. Vi hoppas att du kommer tycka om den lika mycket som vi gör.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD – Tack för alla bidrag!
Servicebussen döps till Remote-Service.

Vinnaren är: Anders Jansson i Nyköping
STORT GRATTIS!