God Jul och Gott Nytt år!

Nu önskar vi er en riktigt skön jul fylld av glädje🎄✨

Innan vi övergår åt julens alla fröjder vill vi dela med oss av några spännande nyheter från Åkerströms Björbo AB. Från och med den 1 januari 2024 förstärker vi vår inriktning på försäljning, marknadsföring, eftermarknadsservice och skräddarsydda lösningar, allt under Åkerströms paraply. Produktions- och lagerpersonal, R&D och utvecklingsresurser samlas under Allgon, något som syftar till att gynna alla våra kunder.

För er, våra uppskattade kunder och partners, innebär detta business as usual. Åkerströms förblir er pålitliga partner, och vi fortsätter att leverera samma förstklassiga service med den personal ni vid det här laget känner väl. Den positiva förändringen säkerställer förbättrade resurser och effektiviserar utveckling och produktion inom hela vår organisation, vilket banar väg för ännu mer innovation och kundfokus. Vår fina site i Björbo kommer fortsätta utvecklas för att stärka Åkerströms erbjudanden och husera alla avdelningar precis som vanligt.

Om ni har några frågor, tveka inte att höra av er. Önskar er god jul och ett riktigt framgångsrikt 2024 tillsammans med oss!

Ps. Vi håller öppet i mellandagarna men med något reducerad personalstyrka.

Bästa hälsningar,
Hans Åkerblom, VD Åkerströms Björbo AB