En miljövänligare förpackning

I över 100 år har Åkerströms bidragit med säkra lyft till industrins alla hörn och kanter. Med vår robusta radiostyrning bidrar vi direkt till en tryggare arbetsmiljö samtidigt som vi vill att tanken om hållbarhet ska genomsyra allt vi gör. Det handlar om att skapa förutsättningar för bra arbetsförhållanden, att tänka innovativt och att ta fram produkter som håller på lång sikt. Det handlar även om att industrin gemensamt ska se nyttan, möjligheter och nödvändigheten i att formulera om arbetsmodeller, processer och strategier för att bli så hållbara som möjligt.

Framtiden börjar med de val vi gör idag. Därför gör vi nu om våra förpackningar till en miljövänligare modell i oblekt återvunnen kartong. Åkerströms har sedan starten 1918 gjort affär på att ta hållbara beslut. Vi tänker fortsätta vår resa med innovation som drivkraft med målet att arbeta hållbart i alla led. Hela industrin behöver ta ansvar för en hållbar utveckling. Tillsammans gör vi skillnad.

Prata hållbarhet med oss

Amanda, expert på hållbarhet

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat

På Åkerströms är en hållbar verksamhet en central del av vår vision. Att kunna erbjuda trådlösa lösningar på ett hållbart vis är något vi jobbar med varje dag. Vill du veta mer om vårt hållbarhetsarbete, prata med Amanda.

Amanda Romlin
Hållbarhetsansvarig
amanda.romlin@akerstroms.se

Tel 0241-250 00
Mobil 070-335 61 55