Vi söker en servicetekniker

Vill du ha ett mångsidigt och utvecklande arbete som innebär både service/reparation på plats och hos kund? Vill du vara med och utveckla Åkerströms serviceerbjudande? Vi söker dig med teknisk bakgrund och som vill vara en del av ett tight och kompetent team, drivna av problemlösning.

Vill du utvecklas inom teknik och kundrelationer?

Idag har vi nöjet att erbjuda en tjänst som Servicetekniker på vår eftermarknadsavdelning, som tar hand om bland annat service och reparationer både i Björbo och hos kund. Som servicetekniker kommer Du att vara med och utveckla vårt serviceerbjudande och bli en nyckelperson i vår anläggning i Björbo.

Den viktigaste uppgiften för en servicetekniker är att se till att vår levererade utrustning fungerar på ett sådant sätt att det överträffar kundens förväntningar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär förebyggande underhåll, felsökning, teknisk kundsupport, service- och reparationsarbeten både i Björbo och på plats hos kunder. Installationer och systeminventeringar förekommer också. Kundbasen är i huvudsak i Sverige. Resor ingår i tjänsten, ibland med kort varsel men oftast planerade besök, ca 50 resdagar per år. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden. Du arbetar med frihet under ansvar i en omväxlande miljö.

Kvalifikationer

Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation, gärna inom elteknik och /eller radioteknik. Du har god hand med kunder och är serviceinriktad och tydlig i kommunikation. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, och framför allt ett stort intresse av teknik och problemlösning. Du har kunskap om radio, elektronik och mekanik, hydraulik meriterande. B-körkort är ett krav och du är van att använda datorn i jobbet.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss behöver du ha förmågan att arbeta självständigt och planera dina dagar på ett effektivt sätt. Du hittar lösningar på problem och arbetar mot uppsatta mål. Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Om Åkerströms

Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Detta gör vi genom våra säkra radiostyrningssystem för tunga och lätta lyft, styrning av portar, bommar och grindar, slamsugningsbilar, vägassistansfordon, påbyggare och div maskiner.
Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt.  Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder. Åkerströms bildades 1918 och har sedan 50-talet fokuserat verksamheten kring industriell radiostyrning. Företaget är beläget i Björbo i Dalarna, och har ca 55 anställda.

Ansökan

Skriftligen innehållande CV & personligt brev där du berättar varför du passar som Servicetekniker. Skicka din ansökan till hans.persson@akerstroms.se, senast 8 december.
Frågor om tjänsten? Kontakta Pär Hermansson (Teamleader eftermarknadsavdelningen) Hans Persson (COO) eller Ingela Permats (Unionen)

Frågor om tjänsten?

Kontakta Pär Hermansson som är teamleader på eftermarknadsavdelningen.

par.hermansson@akerstroms.se

Tel 0241-250 87