Vi söker en operatör till vårt produktionsteam

Vill du vara med och utveckla Åkerströms produktionsteam? Vill du ha ett mångsidigt och utvecklande arbete som innebär montering av kundanpassade radiostyrningar i en ständigt utvecklande miljö baserad på Lean manufacturing? Vi söker dig med teknisk bakgrund som vill vara en del av ett tight och kompetent team, drivna av att ständigt förbättra arbetsplatsen.

Vill du utvecklas inom teknik och kundanpassade lösningar?

Idag har vi nöjet att erbjuda en tjänst som operatör på vår produktionsavdelning i Björbo. Vi monterar och färdigställer kundanpassade och säkerhetsklassade system för radiostyrning till industriella och mobila applikationer. Som operatör kommer du att bli en del av vårt produktionsteam vid vår anläggning i Björbo.

Den viktigaste uppgiften som operatör på Åkerströms är att vår utrustning levereras i rätt tid och fungerar på ett sådant sätt att det möter och helst överträffar kundens förväntningar gällande kvalitet och funktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär olika typer av montering, säkerställa att produktens funktion stämmer överens med kundens önskemål, delta och bidra till att verksamheten utvecklas samt att vara en del av Åkerströms-teamet där du sprider glädje och energi.

Kvalifikationer

Vem är du? Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från monteringsarbete, gärna inom elteknik och/eller radioteknik. Du är en lagspelare som är serviceinriktad och har kunden i centrum. Vi ser att du med fördel har en teknisk utbildning i grunden, och framför allt ett stort intresse av teknik. Har du kunskap om radio, elektronik och mekanik så är det meriterande. B-körkort är ett krav och du är van att använda datorn i arbetet.

Som person är du social, serviceinriktad och tycker om att skapa goda relationer med både kunder och kollegor.

Om Åkerströms

Åkerströms Björbo AB erbjuder sina kunder säkra och hållbara lösningar för radiostyrning och uppkoppling av sin industriella verksamhet och applikation. Lösningar som skapar ökad kontroll och säkerhet, idag och för framtiden. Detta gör vi genom våra säkra radiostyrningssystem för tunga och lätta lyft, styrning av portar, bommar och grindar, slamsugningsbilar, vägassistansfordon, påbyggare och div maskiner.
Vi har långa kundrelationer och vi levererar till många industriella företag både i Sverige och internationellt.  Våra systemlösningar står för hög kvalitet och lång livslängd, där service och reparationer är viktigt för både vår verksamhet och våra kunder. Åkerströms bildades 1918 och har sedan 50-talet fokuserat verksamheten kring industriell radiostyrning. Företaget är beläget i Björbo i Dalarna, och har ca 55 anställda.

Ansökan

Skriftligen innehållande CV & personligt brev där du berättar varför du passar som operatör på Åkerströms. Skicka din ansökan till vår HR-avdelning på jobbahososs@akerstroms.se, senast 11 mars.

Frågor om tjänsten? Kontakta:
Daniel Norell, Supervisor Produktion, tel 0241-250 36, daniel.norell@akerstroms.se
Hans Persson, COO, tel 070-346 97 91, hans.persson@akerstroms.se
Ingela Permats, Unionen, tel 0241-250 54, ingela.permats@akerstroms.se 

anna frosch

Har du frågor om kommande rekryteringar?

Kontakta Anna Frosch, HR & EHS Manager

anna.frosch@akerstroms.se

Tel 070-591 61 00