Vi älskar att gå till jobbet

Vi som jobbar här drivs av att göra vårt allra bästa, varje dag, för att prestera och fortsätta att leverera riktigt bra och nyskapande produkter och service till marknaden. Kombinationen av affär och teknik, både i Sverige och globalt, är kärnan i vårt erbjudande.

Vi är en pigg och nyfiken 100-åring på en ständig utvecklingsresa. Nya tankar och oprövade idéer driver den utvecklingen framåt. Vi slutar aldrig att utvärdera, och utveckla det vi redan har, det är så vi skapar nya affärsmöjligheter. Kreativitet och innovation gror som bäst i en trygg och genuin miljö, därför är arbetsmiljön och en transparent stämning mellan oss kollegor såväl som mellan oss och våra kunder, oerhört viktig på Åkerströms.

Vi utvecklar produkter och tjänster anpassade efter omvärldens behov och framtidens möjligheter. Vi ger våra kunder kontroll och säkerhet kring sitt arbete tack vare säkra och robusta radiostyrningssystem. Åkerströms har en tradition av närhet, tillgänglighet, öppenhet och lyhördhet. Det är och förblir viktiga ledord för oss alla. Vi har ett stort förtroende att förvalta och utveckla vidare.

Våra medarbetare berättar

”Här lär man sig nåt nytt varje dag och man får variation i sina arbetsuppgifter. Jag känner mig alltid full av energi och förväntan inför varje arbetspass. Glädje och energi smittar av sig.”

-Madelene Ryttare, Montör

”Jag har ett stort intresse för teknik och drivs av att lösa kundernas utmaningar. Behöver man hjälp så finns all kompetens i huset. Vi-känslan här är enormt stark. Här trivs man.”

-Andreas Zetterquist, säljare

”Vi lägger mycket vikt på att jobba nära våra kunder och vi värdesätter våra långa relationer. Jag har arbetat på Åkerströms i många år. Du kommer hit och du vill stanna, du får utvecklas och då finns det ingen anledning att byta jobb.”

-Mats Jansson, säljare

Bli en del av oss

Vill du arbeta i en genuin och utvecklande miljö?
Vill du vara med och bidra till våra kunders väg framåt? Bli en del av oss.
Läs mer om våra senaste behov av tjänster och ladda upp ditt cv så hör vi av oss!

Följ oss @åkerströms

Missa inget. Följ med oss på Facebook och LinkedIn
för allt som händer – när det händer.

Har ni frågor till oss?
Ring eller maila oss

Prenumerera på våra nyheter